Nyheder

Gratis digital messe tirsdag d. 1. februar 2022 🧑‍💻

Er du ledig lige nu? Så kom med til Digital Messe for Ledige. www.kurserforledige.com afholder en online messe for ledige tirsdag den 1. februar 2022 kl. 9.00 – 15.00. Messen er et gratis tilbud, og er særligt relevant for dig, der leder efter opkvalificerende kurser eller uddannelser!

Præcis som du kender det fra en almindelig fysisk messe, vil der være muligheder for at "gå rundt" blandt forskellige stande i det virtuelle 3D-miljø, som vores event platform tilbyder. Her kan du læse om de forskellige muligheder, se webinarer, og snakke eller chatte med repræsentanter fra kursusudbyderne, samtidig med, at du sidder trygt hjemme i dine vante omgivelser. 

Der er udbydere fra både Sjælland og Jylland, og de tilbyder mange forskellige typer af kurser og uddannelser, der kan hjælpe dig videre i et nyt, spændende job. Fælles for kursusudbyderne er, at de alle er vant til at have ledige på deres kurser, og de kan hjælpe dig igennem hele processen. De kan også hjælpe dig i beslutningsprocessen om, hvorvidt det enkelte kursus er det rigtige for dig.

Vi holder åbent fra klokken 9.00 - 15.00, og hvis du skriver dig op herunder, sender vi et link til dig dagen før messen, så du kan komme ind på platformen. 

Skal du med, eller kender du én der bør tilmelde sig? 

Tilmeld dig messen lige her:
https://www.kurserforledige.com/digital-messe-for-ledige-19734?utm_source=Salg&utm_medium=email&utm_campaign=jobcenter

 

Pssst… Det er gratis og uforpligtende at deltage. Du får også en invitation i din digitale postkasse.