Nyheder

Jobcenter Assens kan byde ind med erfarne kandidater, når der akut skal ansættes

Lisa blev ringet op af Jobcenter Assens jobformidler, og startede få dage senere som rengøringsassistent på Glamsbjergskolen. Jeg har gået ledig i et år. Det har været svært at finde arbejde, så da jeg blev ringet op af jobkonsulenten fra Jobcenter Assens.

Det er Lisas nye kollega, Arne, der har været så sød at fotografere.

Nye retningslinjer for rengøring på skolerne, gav mangel på arbejdskraft

Med de nye retningslinjer, der blev udstukket af myndighederne i forhold til hyppigere og grundigere rengøring på skoler og i dagtilbud, fulgte mangel på arbejdskraft.
Og i løbet af få dage skulle Mariann, leder af rengøringen, have rekrutteret nogle folk.

Heldigvis har Jobcenter Assens bidraget med en del kandidater - heriblandt Lisa, der har solid erfaring på området. Samlet har hun arbejdet inden for rengøring i 15 år blandt andet i flere af vores daginstitutioner.

Jobcenter Assens er også klar til din virksomhed

Jobcenter Assens Virksomhedsservice er stadig klar til at yde hjælp og sparring til kommunens virksomheder! Selv om jobcentret er lukket ned, og vi ikke længere sidder på vores vante pladser, så arbejder vi videre hjemmefra, og vi sidder klar til at modtage dit opkald på 6474 7000. Vi ved godt, at mange virksomheder står i en usikker situation lige nu, men I skal vide, at vi er her, og vi er klar til at matche din virksomheds konkrete behov for rekruttering, fastholdelse og opkvalificering af medarbejdere – eller komme med behovspecifik rådgivning i den aktuelle situation. Vi deltager ikke i fysiske møder, men vi er klar til et telefonmøde, og vi er selvfølgelig også på mail. Kontakt Virksomhedsservice på 64 74 7000 mandag-onsdag kl. 9.00-15.00 torsdag kl. 9.00-17.00 og fredag kl. 13.00 eller skriv til os på (ikke personoplysninger) Vi hjælper dig hurtigt videre! Har du brug for hjælp og sparring ift. medarbejdere i din virksomhed?

Se i filmen på 2 minutter, hvordan vi kan understøtte dine rekrutterings behov – enten aktuelt eller når de opstår.

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies.