Nyheder

Små info-film samlet på hjemmesiden

Jobcenter Assens har produceret en række info-film, hvor man på få minutter kan få information om regler og arbejdsgange indenfor et område.

Filmene er produceret for at give en kort, overordnet introduktion til et område i Jobcentret. Det kan være en introduktion til vores Jobbutik i Glamsbjerg, så man ved lidt om, hvilke muligheder der er for at få hjælp til sin jobsøgning. Det kan også være en forklaring af, hvordan det foregår, når man får sin sag forelagt Rehabiliteringsteamet.
Senest har vi lavet 3 små film om Aktindsigt, Bisidder og Klagevejledning.

  • Alle har ret til at anmode om aktindsigt, og der er ingen krav om begrundelse for ønsket om aktindsigt. Der er heller ikke krav om, at du laver en lang skriftlig ansøgning for at få aktindsigt.

  • Når du skal til møde med en sagsbehandler eller en anden medarbejder i kommunen, har du ret til at have en bisidder eller en partsrepræsentant med.

  • Hvis du mener, der er begået fejl eller misforståelser eller er uenig i afgørelsen af en sag i kommunen, har du som udgangspunkt mulighed for at klage til den myndighed, som har behandlet sagen eller truffet afgørelsen.

Vi har samlet alle filmene her på hjemmesiden under fanen; Info-film