Om Jobcenter Assens

Find vej til os med Teletrafik

Telekørsel og Telependler

Telekørsel

Telekørsel er en del af den kollektive trafik, specielt på de steder og tidspunkter, hvor der ikke kører så mange busser.

Alle kan bruge teletaxi, og det giver dig langt mere fleksible muligheder for at rejse, når du har brug for det. Så kan du ikke få busserne til at passe overhovedet, kan du vælge telekørsel.

Det kræver at du kan planlægge i ok tid – du skal bestille kørsel mindst 2 timer før afgang - gerne dagen før. Du skal selv aflyse, hvis du bliver forhindret.

Telekørsel kan medføre, at du bliver afhentet i god tid, da der kan være andre, der skal samme vej som dig i samme teletaxi.

Telekørsel beregner kørsel inden for områdegrænser

Kører du inden for 1 område er prisen 25 kr. pr tur.
Kører du indenfor 2 områder er prisen 40 kr. pr. tur

Verninge ligger i område 5 på kortet.

Vær opmærksom på, at du maksimalt kan køre indenfor 2 områder, så hvis du kommer fra område 3 (Assens) eller område 6 (Haarby) skal telekørslen kombineres med buskørsel.

Hvis du har gyldig DSB-billet eller -kort eller gyldigt periodekort, kan du køre gratis med teleordningen. Skolekort, Ungdomskort og rejsekort kan ikke anvendes.

Læs mere om telekørsel her

For spørgsmål eller bestilling ring på 6311 2255

Telependler

Med Telependler kan du lave en fast aftale om at køre med teletaxi hen til et knudepunkt, hvor du kan tage bussen eller toget videre.
Den samme aftale gælder, når du skal hjem igen - der kan du blive hentet ved bussen/toget, og blive kørt hjem.

Telependler er primært til dig, der har et dagligt behov for at benytte den kollektive trafik, og som bor mindst 1 km fra et busstoppested.

Du kan fx blive hentet hjemme om morgenen og køre med teletaxi til et stoppested, hvorfra du kan tage bus videre. Om eftermiddagen kan du også lave en aftale om at køre fra stoppestedet og hjem igen, når du er stået af bussen.

For at kunne tilmelde dig Telependler skal du:
• Have mindst 1 km til et stoppested eller en station, hvor bus eller tog stopper.
• Have et gyldigt periodekort hos enten FynBus eller DSB
• Bestille teletaxi-ture over en periode på mindst to uger

Læs mere om Telependler her

For spørgsmål eller bestilling ring på 6311 2255