Pjecer

Springbrættet

Fokus på dig, der står overfor et målgruppeskift

Springbrættet som et tilbud jf. Lov om aktiv beskæftigelsesindsats

Det kan føles som en udfordring at skifte fra en målgruppe til en anden. Især hvis man i længere tid har været vant til de regler og vaner, der er gældende for en målgruppe, og nu skal til at sætte sig ind i, hvad der gælder i den nye. Et skift fra fx sygemeldt til raskmeldt kan derfor give anledning til usikkerhed og en masse spørgsmål.
Jobcenter Assens kan derfor tilbyde Springbrættet, som er et tilbud, der kan afbøde lidt for denne omvæltning - dels ved at forberede dig på det næste skridt, og dels ved at være der på den anden side, til du er hjulpet godt på vej.

Sådan bliver du tilmeldt

Din beskæftigelsesrådgiver laver aftale med dig om tilbuddet, og sammen laver I en beskrivelse af, hvad du har brug for af viden og hvilke næste skridt, du har behov for støtte til.
Inden for max. 3 uger tager underviser, Dorte Jensen, kontakt til dig.

Sådan foregår det

Springbrættet er et individuelt forløb for dig, som er i udsigt til et snarligt målgruppeskifte tættere på arbejdsmarkedet.
Forløbet tilpasses dine behov, og kan være alt fra et telefonopkald til flere møder, hvor vi arbejder hen mod dit næste skridt.
Vi tager udgangspunkt i de spørgsmål, du har, fx:

  • viden om det offentlige system
  • det lokale erhvervsklima og
  • muligheder for opkvalificering.

Vi kigger på aspekter af dine udviklingsmuligheder, for at se om der er noget, der kan gøre din vej til jobbet mere fremkommelig.

Springbrættet i printvenlig version

Se en lille film om Springbrættet

Undervisningsteam

  • Underviser
    Dorte Jensen